С цел да изпълним мисията си да „поправим имейла“ dmarcian бързо се разширява и се стреми да предоставя услуги на световно ниво за нашите клиенти, като създава глобална мрежа от доставчици, които да помагат на нашите клиенти в процеса на внедряване на DMARC.

Интересувате ли се да станете партньор или дистрибутор? Свържете се с нас!

Австралия

INGRESSUM предоставя пълен набор от услуги за поддържане на сигурността на вашата организация, вътрешни потребители и външни клиенти, включително защита на цифровите ви марки. "Преди да започнете пътуването си, първо трябва да знаете къде се намирате!"

Също така обслужва Филипините

Белгия

IT101 предоставя най-съвременните решения за сигурност на електронната поща, уеб и крайните точки в цяла Европа. С повече от 10 години на пазара, IT101 е изградила високопрофилен опит и обслужва бизнеса, вариращ от 10 до 10,000 потребители. Работейки от Брюксел, ние помагаме на нашите клиенти и партньори да намерят начин през ИТ джунглата, като предоставят облачни и локални решения. Ние превеждаме сложни решения в безпроблемно внедряване и използване.

Дания

CREDOCOM A / S е частна датска компания, която съществува от повече от 10 години. В CREDOCOM ние притежаваме дълбоки компетенции в областта на мрежовите, охранителните и информационните центрове. Ние съветваме, проектираме, доставяме, инсталираме и поддържаме комплексни решения в тези области, независимо дали са за еднократна употреба или кръстосани и напълно интегрирани.

DEFENDAS A / S е специализирана компания, фокусирана единствено върху ИТ сигурността. Ние избрахме да си сътрудничим с няколко водещи производители на пазара и консултантски компании, където предлагаме съвети и предлагаме решения чрез нашите партньори. Нашата основна цел е да защитим датските и скандинавските компании срещу заплахи, свързани с кибернетичното пространство, чрез по-добре разработени решения и системи за сигурност.

Франция

3DX INTERNET създава уебсайтове за взискателни клиенти от всички размери и сектори за повече от 20 години. Компанията предоставя на фирмите си техническото майсторство в мрежата (дизайн, създаване, комуникация по интернет, рефериране) и творчеството му.

Италия

INJENIA насочва компаниите към цифрова трансформация с решения, които носят ползите от ефективността и ефикасността, възприемайки иновативен подход, характеризиращ се с гъвкавост и простота. Благодарение на опита, придобит в хода на проектите, за стотици клиенти в цяла Италия, както в публичния, така и в частния сектор във всички сектори, ние можем да предоставим съвети, стратегия за облак, внедряване, персонализиране и интеграция без да имаме равни.

Холандия

CONCLUSION FIT преодолява пропастта между сигурността и амбицията. Ние наблюдаваме цялата ICT value chain, от центъра за данни до крайния потребител. Ние проектираме, изграждаме, мигрираме, управляваме и обновяваме вашия ИТ пейзаж.

DIGITAL VILLAGE е иновативна и гъвкава онлайн интерактивна агенция. Жителите на ДИГИТАЛНО СЕЛО са приключили със своята работа, чак когато клиентът е доволен. Да бъдеш онлайн би трябвало да е изненадващо и невероятно изживяване за крайния потребител. Изкуството да оставим това впечатление с всяко онлайн изживяване е в ДНК на ДИГИТАЛНО СЕЛОНашето мислене е, че не само трябва да достигнем очакваните цели, а да ги надвишим.

MOTIV предоставя на организациите в публичния и частния сектор иновативни решения и услуги в областта на ICT сигурността, които да предотвратят престъпленията в кибернетичното пространство, кражбите и изтичането на данни. Нашите опитни професионалисти в областта на сигурността разбират проблемите, пред които са изправени фирмите и мястото на сигурност в ИТ средата. Те внимателно идентифицират рисковете за сигурността и комбинирайки висококачествени знания, интелигентни идеи и технологични възможности, предлагат иновативни решения, които осигуряват оптимално обезпечени бизнес процеси и приложения.

Нигерия

SMSAM SYSTEM LTD е PAN африканска фирма за консултиране в сферата на киберсигурността, задвижвана с интензивен патриотизъм и страст, имаща за цел да подсигури всички ИТ активи на Африка чрез спиране на пробивите във всички институции и организации на континента. Ние НЕ твърдим, че имаме способността да предотвратим ВСИЧКИ компромиси или прониквания във вашата инфраструктура (физически или cloud), но смело, твърдо и амбициозно обявяваме нашата цел да спрем пробивите във вашите инфраструктури - True Story!

Целесъобразно е да заявим това, в което вярваме - Само африканци могат ИСТИНСКИ да посигурят Африка във всички отношения, включително въпроси, свързани с киберсигурността. Имаме идея как да постигнем това и това правим в SMSAM SYSTEMS.

Швеция

PULSEN е основана 1964 когато се смяташе за новаторско, просто да бъдеш част от индустрията. Но 50 години по-късно, ние все още сме новатори. Успешно преминахме през революционни промени в индустрията - всяка една от тях. А начинът, по който го направихме, е да се фокусираме върху вас - нашите клиенти. Докато проектираме услуги, системи и продукти с вас, ние ще можем да съществуваме още 50 години и да продължим да бъдем една от най-големите компании в Швеция.

PORTS GROUP е пълноправен партньор за глобална защита и мониторинг на търговски марки и имена на домейни. С повече от 15 000 клиенти в повече от 160 страни, PORTS GROUP е пазарен лидер в Скандинавия за защита на търговски марки и имена на домейни.

Швейцария

ZENData се занимава само с кибернетична сигурност и цифрова защита. Тя си сътрудничи със съществуващи доставчици, за да представи гледна точка на сигурността на ИТ и да предложи независими решения. ZENData събира, в една фирма, всички най-добри решения за ИТ защита, достъпни на пазара. Той идентифицира, съвместно с клиента, специфичните договорености и стъпки, необходими за изпълнение на техните изисквания, основани на техните собствени рискове и заплахи, предлагайки защита по мярка.

Съединени щати

GREATHORN предлага платформа за сигурност от следващо поколение, създадена специално за облачни комуникационни системи. Създаден на базата на машинно обучение и автоматизация, GREATHORN предоставя най-ефективното и всеобхватно решение за сигурност на електронната поща в индустрията, което може да бъде внедрено и експлоатирано за по-малко от 5 минути. С набора си от данни, изграден от стотици милиони еднозначно анализирани заплахи, GREATHORN съчетава интелигентноста и прецизността, необходими за предотвратяване на атаки.

Основана 2014, INBOX PROS е водещ експерт в областта на електронната поща, защитата на неприкосновеността на личния живот, спазването, обучението и сертифицирането в САЩ. Ние специализираме в оценката на настройките на пощенска инфраструктура, удостоверяване по имейл, репутация на подателя, откази и оплаквания, качество на списъците и разрешения, спазване на електронната поща и съдържание на съобщенията. INBOX PROS също така предоставя ISP ремедиация, специфични за домейна и обема трафик съвети, както и актуализация на електронната поща. Също така предлагаме първия и единствен в света Email Deliverability Certification Class. INBOX PROS е горд член на M3AAWG, IAPP, EEC, AMA и други професионални организации за електронна поща.

ENCIRCA е регистриран в Бостън регистратор на домейни, регистриран в ICANN, и компания за услуги за защита на търговските марки, основана 2001. Компанията поддържа регистрация на стотици TLDs, със специалност в ограничени TLDs, като .BANK, .PHARMACY, .TRAVEL и .JOBS. както и по-голямата част от ccTLD. Компанията е изключителен доставчик на регистратори и валидиране за много TLDs, включително: .REALTOR, .MED, .HOMES, .MOTORCYCLES, .AUTOS, .BOATS и .YACHTS, както и няколко други, информация за които може да бъде предоставена при non-disclosure.

Като водещ доставчик на облачни решения, ONIX създава целеви решения с инфраструктура, сътрудничество, устройства, търсене и геопространствени технологии. Ние подкрепяме нашето стратегическо планиране и внедряване с несравними текущи услуги, обучение и подкрепа.