В центъра на DMARC света.

Ветерани от индустрията, професионалисти от високо ниво и хората, които изобретяват технологията, правеща електронната поща по-добра за всички.

Основана в 2012 от един от основните автори на DMARC спецификация, dmarcian е посветен на надграждането на целия имейл чрез изработка DMARC достъпен за всички. dmarcian има глобални операции и персонал в седем различни страни. От малки правителствени организации до Fortune 500 компании, dmarcian има международен опит за подпомагане на организации по целия свят и с всякакви размери успешно да бъдат внедрени DMARC. dmarcian напълно се самофинансира, така че фокусът ни е върху нашите клиенти, а не върху група инвеститори.

dmarcian обединява хиляди изпращачи, доставчици и оператори в общи усилия за изграждане DMARC в електронната система на електронната поща. Нашите клиенти варират от банки, топ интернет имоти, правителства, маркетингови агенции, телекомуникации и търговски предприятия от всички размери. dmarcian потребителите се ползват с достъп до експертна поддръжка, мощни инструменти, удобни за човека статии и видеоклипове и разрастваща се глобална мрежа от DMARC партньори за разполагане.

dmarcian има офиси по целия свят на ключови места в Северна Америка, Канада, Европа и Азиатско-Тихоокеанския регион. dmarcian се гордее с това, че е шампион на DMARC и следователно „сигурен имейл“ и партньори с организации като Global Cyber ​​Alliance (GCA), Online Trust Alliance (OTA), сертифициран алианс на изпращачите (CSA), Работна група за борба с фишинга (APWG) и Messaging, Malware и Мобилна работна група за борба с насилието (M3AAWG).