В центъра на DMARC света.

Ветерани от индустрията, професионалисти от високо ниво и хората, които изобретяват технологията, правеща електронната поща по-добра за всички.

Основана 2012 от един от основните автори на спецификацията DMARC, dmarcian е посветен на надграждането на електронната поща в целия свят, като направи DMARC достъпен за всички. dmarcian има глобални операции и персонал в пет различни държави. От малки правителствени организации до компании Fortune 500 с над 45.000 служители, dmarcian има международен опит за подпомагане на организации от целия свят и от всякакви размери успешно да разположат DMARC. dmarcian напълно се самофинансира, така че фокусът ни е върху нашите клиенти, а не върху група инвеститори.

dmarcian обединява хиляди податели, доставчици и оператори в общо усилие да изгради DMARC в екосистемата на електронната поща. Нашите клиенти варират от банки, топ интернет имоти, правителства, маркетингови агенции, телекомуникационни и търговски предприятия от всякакъв мащаб. dmarcian потребителите се радват на достъп до експертна поддръжка, мощни инструменти, приятелски статии и видеоклипове и нарастваща глобална мрежа от партньори за внедряване на DMARC.

dmarcian има офиси по цял свят в ключови места в Северна Америка, Канада, Европа и Азия, dmarcian се гордее с това, че е шампион на DMARC и с партнирането си с организации като Global Cyber ​​Alliance (GCA), Online Trust Alliance (OTA), Certified Senders Alliance (CSA), Anti-Phishing Working Group (APWG) и Messaging, Malware and Mobile Anti-Abuse Working Group (M3AAWG).