Водене на индустрията за киберсигурност като най-доброто в света и най-доброто за света

Лого на Корпорацията

dmarcian с гордост съобщава, че е получил сертификат B Corporation® от B Lab®, неправителствена организация, която обслужва глобално движение на хора, използващи бизнес като сила за добро.

„Едно е да си част от успешна компания“, казва Shannon Draegen, dmarcian Главен оперативен директор, “но когато използваме този успех за по-голямото добро - да се свържем един с друг, с общността около нас и с по-голямата среда - тя издига този успех извън себе си и го превръща в трайна промяна за по-добро. свят. "

"B" означава "Benefit", а сертифицирането на B Corp е за устойчив бизнес, което сертифицирането за справедлива търговия е за кафе или за сертифициране по органичен път на USDA. За да стане сертифициран, dmarcian Доказано е, че дружеството отговаря на следните строги изисквания за изпълнение, посочени в оценката на въздействието Б:

  • Екологични показатели
  • Как dmarcian лекува своите служители
  • Влиянието dmarcian има за клиентите и широката общност
  • dmarcianпрактики за отчетност, управление и прозрачност

За разлика от традиционните корпорации, Certified B Corporations® са задължени по закон да вземат под внимание въздействието на техните решения върху техните заинтересовани страни - служители, доставчици, общност, клиенти и околната среда.

dmarcianСертификатът B Corp отразява ценностите и принципите на работа, на които е основан в 2012; тези принципи продължават да ръководят стратегическите решения и дългосрочните планове на компанията. Посветен на образованието, мисловното лидерство и най-добрите технологии, dmarcian се стреми да превърне имейла в по-безопасен канал за комуникация за всички в света.

За нас dmarcian
Основана в 2012 от Tim Draegen, основен автор на удостоверяване на съобщения, докладване и съответствие на базата на домейн (DMARC) спецификация, dmarcian е посветен на надграждането на електронната поща чрез изработка DMARC достъпен за всички. С глобални операции и персонал в пет държави, dmarcian интегрира хиляди изпращачи, доставчици и оператори в общи усилия за изграждане DMARC в електронната система на електронната поща.

За Корпорации Б.
Сертифицирани Б Корпорации® са лидери на глобално движение на хора, които използват бизнеса като сила за добро. Те отговарят на най-високите стандарти за цялостна социална и екологична ефективност, прозрачност и отчетност и се стремят да използват силата на бизнеса за решаване на социални и екологични проблеми. Има повече от 2,000 Certified B Corporations® в повече от 130 индустрии и 50 страни с една обединяваща цел - да предефинираме успеха в бизнеса.

За повече информация
Shannon Draegen
Главен оперативен директор
dmarcian Inc.
Shannon @dmarcian. С

Искате ли да продължите разговора? Насочете се към dmarcian форум