dmarcian Услугите за внедряване са инициативи, базирани на проекти, които ви помагат да постигнете своето DMARC цели и основни етапи. Всеки проект поддържа необходимите образователни, обучителни и политически актове, за да гарантира, че можете да бъдете самостоятелни в управлението на каталога на вашия домейн и отпечатък по имейл, когато проектът приключи.

Проектите за внедряване започват с модули за образование и обучение, за да се гарантира, че разбирате цялостта на обхвата на програмата и можете да предприемете действия в подходящ контекст. Следващите сесии ще бъдат под формата на седмични срещи, организирани от ръководителя на разполагането. Повечето сесии ще включват зала за споделяне на екрана, опция за запис и остатъчни активи.

dmarcianAIM модел

През последните шест години, dmarcian разработи подход, основан на проекти - нашият AIM модел - за прилагане на политики, който се отнася до техническото съответствие и как то засяга различни аспекти на вашата организация.

Фаза 1: Оценка
Фазата на оценка започва със събиране на вашите организационни домейни и събиране на данни за тях с помощта на DMARC политика на p=none, След това ще извършим анализ на въздействието върху резултатите, за да категоризираме домейните и да създадем точен план за изпълнение.

Фаза 2: Прилагане
Фазата на изпълнение се фокусира върху активирането на удостоверяването по имейл въз основа на плана, създаден по време на етапа на оценка. Целта тук е да направим всеки източник на имейл DMARC съвместим чрез разполагане SPF и DKIM технологии. След постигане на съгласувано покритие ще преминем от режим на наблюдение към a p=reject DMARC политика.

Фаза 3: Управление
Последната фаза на проекта е фокусирана върху подготовката на вашата организация за бъдещето на два основни фронта: неочаквани проблеми и планирани промени. Ще активираме отчети и сигнали за случаите, когато виждаме препятствия в инфраструктурата. Най-важното е, че ще установим нов бизнес процес за вграждане на нови цифрови активи.

dmarcian е основана от един от DMARCОсновни автори и ние имаме международен опит за подпомагане на бизнеса и правителствените организации по целия свят и от всякакъв мащаб за успешно внедряване DMARC, Ние можем да адаптираме към нуждите на вашата организация, от леко докосване на борда до пълен аутсорсинг на всички DMARC- свързани функции и мониторинг. Контакти , за да започнете.