Msps (управлявани доставчици на услуги) и MSSPs (управлявани доставчици на услуги за сигурност) предоставят технологична поддръжка на предприятията, които в противен случай не ги управляват сами. Тези малки и средни предприятия (МСП или МСП) представляват значителен сегмент от собственици на интернет домейни. dmarcian е създадена през 2012 г. с мисия да помогне за внедряването DMARC навсякъде и ние разпознаваме колко са критични MSP до широко разпространено DMARC осиновяване.

dmarcian Предимство

По-добре защитете клиентите си от фишинг подвизи, компромиси от бизнес и търговски имейл и от вреда за онлайн марката им.

Получавайте контрол върху инфраструктурата на имейлите на вашите клиенти, групирани в специфични за клиента групи клиенти.

Опростете управлението на домейна чрез имейл чрез dmarcianплатформа.

Създайте възможности за добавяне на нови технологии чрез DMARC.

Свържете Се С Нас

Ние признаваме, че MSP варират толкова широко, колкото техните клиенти. Искаме да създадем MSP програма, която е отзивчива и искаме да се свържем с хората, които вършат истинската работа, за да направят света на електронната поща по-добър за всички. Винаги се интересуваме от отзиви за нашата програма MSP, както и да научим нуждите на вашите клиенти. Докато продължаваме да усъвършенстваме и разширяваме нашите предложения, искаме да се уверим, че вашите нужди са удовлетворени.