Msps (управлявани доставчици на услуги) и MSSP (управлявани доставчици на услуги за сигурност) предоставят технологична поддръжка на предприятията, които в противен случай не ги управляват сами. Тези малки и средни предприятия (МСП или МСП) представляват значителен сегмент от собственици на интернет домейни. dmarcian е създадена през 2012 г. с мисия да помогне за внедряването DMARC навсякъде и ние разпознаваме колко са критични MSP до широко разпространено DMARC осиновяване.

dmarcian Предимство

По-добре защитете клиентите си от фишинг подвизи, компромиси от бизнес и търговски имейл и от вреда за онлайн марката им.

Получавайте контрол върху инфраструктурата на имейлите на вашите клиенти, групирани в специфични за клиента групи клиенти.

Опростете управлението на домейна чрез имейл чрез dmarcianплатформа.

Създайте възможности за добавяне на нови технологии чрез DMARC.

Контакти

Ние признаваме, че MSP варират толкова широко, колкото техните клиенти. Искаме да създадем MSP програма, която е отзивчива и искаме да се свържем с хората, които вършат истинската работа, за да направят света на електронната поща по-добър за всички. Винаги се интересуваме от отзиви за нашата програма MSP, както и да научим нуждите на вашите клиенти. Докато продължаваме да усъвършенстваме и разширяваме нашите предложения, искаме да се уверим, че вашите нужди са удовлетворени.