dmarcianЕ DMARC SaaS платформата получава, обработва и класифицира поща, наблюдавана от пространството на имената на вашия домейн и има смисъл от това за вас. Нативният XML формат, в който DMARC предадените данни не са предназначени за консумация от човека. Нашата платформа визуализира данните по мощни и смислени начини, за да можете бързо да идентифицирате пропуските в удостоверяването (SPF/DKIM) и неоторизирано използване на вашите домейни.

В допълнение към обобщаването DMARC данни, нашата платформа предоставя на екипите за администриране на домейни необходимите функции за възприемане DMARC с яснота и увереност. Най- dmarcian платформата за отчитане е разположена на върха на най-точния двигател за класификация на източници в бранша и предоставя на потребителите уверения за истинския произход на определен пощенски поток.

dmarcian обработва DMARC данни от началото на спецификацията в 2012.

Без dmarcian

Това - пъти повече, в зависимост от количеството имейл, който изпращате.

как изглежда доклад на dmarc, без да се обработва подробен преглед за уеб страница на SaaS

с dmarcian

DMARCXML обратната връзка съдържа полезна информация и dmarcian ви помага да я разберете.

Преглед на домейни

Прегледът на домейни съдържа резюме на състоянието на всички ваши домейни и източници. Показано е и географското местоположение на последните злоупотреби. Прегледайте състоянието на домейните си с един поглед и започнете да подсигурявате вашите имейл домейни.

Това е екранна снимка на dmarcianпреглед на домейн

Детайлен преглед

Detail Viewer ви позволява да изследвате вашите DMARC данни по най-различни начини. Той показва времева линия на вашите данни, заедно с параметри за търсене, като селектори от и до дата, избор на домейн и доставчик на данни и опция за филтриране, която може да се използва за показване на това, което би се случило, DMARC политика е в сила.

подробно зрител

Подробният преглед показва също вашите данни, групирани в четири раздела на високо ниво: DMARC-възможност, несъответствие, изпращане и заплаха / неизвестно. Всеки раздел показва групи от инфраструктура и подробности за DMARC спазване. Можете да намерите повече информация за това как да стигнете DMARC съвместим с източник. Можете да разкриете повече подробности за всяка група и да откриете източниците на имейла на вашия домейн и да комбинирате данни от множество доставчици през определени срокове.

API

Интегрирайте нашата DMARC SaaS платформа безпроблемно в собствените си табла или SOC, като използвате нашето API. Това е функция само към план "Enterprise".

Откриване на домейни

Не сте сигурни кои домейни сте регистрирали? dmarcian може да помогне. Използвайки Domain Discovery, dmarcian може автоматично да открие вашите цифрови активи и да ги добавите към вашия каталог. Това е функция само за план "Enterprise".

Преглед на източници

Инструментът "Преглед на източници" показва общ преглед на използваните от DMARC източници, открити във всичките ви домейни или групи от домейни.

dmarcian Преглед на източници

Single Sign-On

Нашата DMARC SaaS платформата позволява на нашите клиенти да разширят настройките си за сигурност, използвайки Single Sign-On. Единният вход позволява на организациите да определят / управляват изискванията за достъп и опростява осигуряването и премахването на правото на потребителите. В момента поддържаме SAML V2.0. Това е само за Enterprise.

Автоматично откриване на поддомейни

Нашата DMARC SaaS платформа автоматично открива, обработва, сортира и показва поддомейни и дава възможност на потребителите да избират кои поддомейни са ценни за тях.