Без dmarcian

Това - пъти повече, в зависимост от количеството имейл, който изпращате.

С dmarcian

XML обратната връзка на DMARC съдържа полезна информация и dmarcian ви помага да я разберете.

Преглед на домейни

Прегледът на домейни съдържа резюме на състоянието на всички ваши домейни и източници. Показано е и географското местоположение на последните злоупотреби. Прегледайте състоянието на домейните си с един поглед и започнете да подсигурявате вашите имейл домейни.

Детайлен преглед

Detail Viewer ви позволява да изследвате вашите DMARC данни по различни начини. Той показва времевата скала на данните ви, заедно с параметрите за търсене, като селектори От и до момента, събиране на домейни и доставчици на данни, както и опция за филтриране, която може да се използва, за да се покаже какво би се случило, ако имаше правила за DMARC.

Детайлният преглед също показва вашите данни, групирани в четири раздела на високо ниво: DMARC-съвместим, Несъвместим, Препращане и Заплащане / Неизвестно. Всеки раздел показва групи инфраструктура и подробности за съответствието с DMARC. Можете да намерите повече информация за това как да получите DMARC съвместимост за всеки източник. Можете да разкриете повече подробности за всяка група и да откриете източниците на имейл адреса на домейна си и да комбинирате данни от няколко доставчици през определени срокове.

API

Интегрирайте нашата DMARC SaaS платформа безпроблемно в собствените си табла или SOC, като използвате нашето API. Това е функция само към план "Enterprise".

Откриване на домейни

Не сте сигурни кои домейни сте регистрирали? dmarcian може да помогне. Използвайки Domain Discovery, dmarcian може автоматично да открие вашите цифрови активи и да ги добавите към вашия каталог. Това е функция само за план "Enterprise".

Преглед на източници

Инструментът "Преглед на източници" показва общ преглед на използваните от DMARC източници, открити във всичките ви домейни или групи от домейни.

Single Sign-On

Нашата DMARC SaaS платформа позволява на нашите клиенти да разширят своята настройка за сигурност с помощта на Single Sign-On. Организациите Single Sign-On позволяват на организациите да определят / управляват изискванията за достъп и опростяват осигуряването и депровадирането на потребителите. В момента поддържаме SAML V2.0. Това е функция само за предприятието.

Автоматично откриване на поддомейни

Нашата DMARC SaaS платформа автоматично открива, обработва, сортира и показва поддомейни и дава възможност на потребителите да избират кои поддомейни са ценни за тях.