Без dmarcian

Това. Времената са много, в зависимост от броя на изпратените от вас имейли.

С dmarcian

XML обратната връзка на DMARC съдържа много полезна информация и dmarcian ви помага да я разберете.

Преглед на домейни

Прегледът на домейни съдържа резюме на състоянието на всички ваши домейни и източници. Показано е и географското местоположение на последните злоупотреби. Прегледайте състоянието на домейните си с един поглед и започнете да заключвате вашите имейл домейни.

Детайлен преглед

Детайлният преглед ви позволява да изследвате данните си за DMARC по различни начини. Той показва хронологията на данните ви заедно с параметрите за търсене, като селектори "От & до дата", доставчици на домейни и доставчици на данни и опция за филтриране, която може да се използва, за да се покаже какво щеше да се случи, ако имаше DMARC политика.

Детайлният преглед също показва вашите данни, групирани в четири раздела на високо ниво: DMARC-съвместим, Несъвместим, Препращане и Заплащане / Неизвестно. Всеки раздел показва групи инфраструктура и подробности за съответствието с DMARC. Можете да намерите информация за източника за това, как да получите съвместимост с DMARC. Можете да разкриете повече подробности за всяка група и да откриете източниците на имейл адреса на домейна си и да комбинирате данни от няколко доставчици през определени срокове.

API

Интегрирайте нашата платформа DMARC SaaS безпроблемно в собствените си табла или SOC, като използвате нашия API. Това е функция само за план "Предприятие".

Откриване на домейни

Не сте сигурни кои домейни сте регистрирали? dmarcian може да помогне. Използвайки Domain Discovery, dmarcian може автоматично да открие вашите цифрови активи и да ги добавите към вашия каталог. Това е функция само за план "Предприятие".

Преглед на източници

Преглед на източниците показва общ преглед на използваните от DMARC източници, които открихме във всичките ви домейни или групи от домейни.

Единично влизане

Нашата DMARC SaaS платформа позволява на нашите клиенти да разширят своята настройка за сигурност с помощта на Single Sign-On. Организациите Single Sign-On позволяват на организациите да определят / управляват изискванията за достъп и опростяват осигуряването и депроваждането на потребителите. В момента поддържаме SAML V2.0. Това е функция само на план за предприятие.

Автоматично откриване на поддомейн

Нашата платформа DMARC SaaS автоматично открива, обработва, сортира и показва поддомейни и дава възможност на потребителите да избират кои поддомейни са ценни за тях.