Целта ни

Целта на dmarcian е да разпространи DMARC чрез достъпност и лидерство. Ние постигаме това фокусирайки се върху хората, вършещи истинската работа и помагайки им да направят света на електронната поща и светът изобщо едно по-добро място за всички.

"Глобалният кибер съюз (GCA) е международна, междусекторна дейност, посветена на изкореняването на кибернетичния риск и подобряване на нашия свързан свят."

dmarcian помогна на GSA относно DMARC отрано, което доведе до приемането на DMARC като един от техните приоритети. Продължаваме да координираме дейности по обучителни събития по целия свят.

"APWG е международната коалиция, обединяваща глобалния отговор на киберпрестъпността в индустрията, правителството и правоприлагащите сектори и НПО общностите."

dmarcian подкрепя APWG чрез споделени изследвания и нови инициативи за повишаване на сигурността на електронната поща.

"Мисията на IETF е да направи интернет по-добър, като произвежда висококачествени, подходящи технически документи, които влияят на начина, по който хората проектират, използват и управляват интернет."

dmarcian допринася пряко за стандартизацията на DMARC чрез активно участие в DMARC работна група.

"Интернет обществото подкрепя и насърчава развитието на интернет като глобална техническа инфраструктура, ресурс за обогатяване на живота на хората и сила за добро в обществото."

Като член, dmarcian подкрепя изграждането и подкрепата на общностите, които работят в Интернет и на напредъка в развитието и прилагането на интернет инфраструктура, технологии и отворени стандарти.

„Систематично се фокусира върху оперативните проблеми на злоупотребата с интернет, включително технологиите, сътрудничеството в индустрията и публичната политика“.

Като член на M3AAWG, dmarcian директно допринася за мисията на M3AAWG, като представя изследвания, сътрудничи за разработването на най-добри практики и предоставя нови идеи на общността M3AAWG.

Нашите ценности

Ние ценим потенциала на всеки човек и се опитваме да покажем това във всеки елемент на нашия бизнес. Ние доказваме, че това е важно за нас, като увеличаваме нашето положително въздействие и като реинвестираме печалбите си в нашите работници, нашите общности и околната среда.

Нашите работници

Възможности за заетост за работа навсякъде по света

Най-висок стандарт на обезщетения

Насърчаване на професионалното и личностно израстване и развитие

Нашата общност

Подкрепа и подпомагане на групи за застъпничество

Предпочитание за местни ресурси

Активно участие в нашите квартали

Обучение

Подкрепа за местни благотворителни организации

Нашата околна среда

Опростяваме работната среда, за да намалим и офлайн и онлайн отпадъците

Възобновяеми енергийни услуги

Следваме благонамерени бизнес практики

Подкрепяме нестопанските предприятия, посветени на положителните промени за околната среда

Нашите ангажименти

Ние вярваме, че ценностите изискват действие. dmarcian се ангажира да постигне положително въздействие не само в екосистемата на електронната поща или в собствената си компания, но и в света. С тази цел ние сме се ангажирали с каузи, които се придържат към нашите основни ценности.

Лого на Корпорацията

Сертифицираните от B Corps предприятия отговарят на най-високите стандарти на проверени социални и екологични резултати, публична прозрачност и правна отговорност за балансиране на печалбата и цел. B Corps фирмите ускоряват глобалната промяна в културата, за да предефинират успеха в бизнеса и да изградят по-приобщаваща и устойчива икономика.

Най-предизвикателните проблеми на обществото не могат да бъдат решени единствено от правителствата и неправителствените организации. Обществото на B Corps работи за намаляване на неравенството, по-ниски нива на бедност, по-здравословна среда, по-силни общности и създаване на по-висококачествени работни места с достойнство и цел. Чрез овладяване на силата на бизнеса, B Corps фирмите използват печалбите и растежа като средство за по-голяма цел: положително въздействие за техните служители, общности и околна среда.

B Corps формира общност от лидери и задейства глобалното движение на хора, използващи бизнеса като сила за добро.

1% за планетата е глобална организация, която свързва пари и изпълнители, за да ускори интелигентното подобрение на околната среда. Ние съзнаваме, че сегашното ниво на опазване на природата - само 3% от общата филантропия - не е достатъчно за решаване на най-неотложните въпроси, пред които е изправена нашата планета.

Чрез нашия бизнес и индивидуално членство, 1% за планетата вдъхновява хората да подкрепят екологичните организации чрез ежегодно членство и ежедневни действия. Препоръчваме да даваме стратегии, сертифицираме дарения и ние усилваме въздействието на мрежата.

История

юни 2019

dmarcian печели B Corporation® сертификация от B Lab®, неправителствена организация, която обслужва глобално движение на хора, използващи бизнес като сила за добро.

ноември 2018

На неотдавнашен DK семинар за домакините , гост-инструктор Тим Дрейген, главен изпълнителен директор на dmarcian , помага на участниците да разберат по-добре как DMARC се използва за удостоверяване и за да подобри сигурността на електронната поща, като използва добре познатите механизми SPF и DKIM и как протоколите за докладване на DMARC помагат за бърза и прецизна защита на имейл домейните и за разгръщане на DMARC в организация.

ноември 2018

dmarcian с гордост спонсорира ежегодното събитие на Центъра за образование и лидерство в киберсигурността на колежа Montreat, RETRXNUMXAT конференция, предназначена да ангажира, обучи и повиши осведомеността за киберсигурността в Северозападна Каролина и извън нея. RETRXNUMXAT надхвърля подхода “XNUMXs и XNUMXs” за обучение по киберсигурност, като предизвиква участниците да мислят за това как да бъдат лидери в защитата на информацията на своята организация в ограниченията на етична рамка.

2018

dmarcian се присъединява към 1% за Планетата, което вдъхновява хората да подкрепят екологичните организации чрез годишно членство и ежедневни действия. Ние съветваме да даваме стратегии, сертифицираме даренията и разширяваме въздействието на мрежата.

2018

За XNUMX, dmarcian е предоставил общо XNUMX доброволчески часове на различни нестопански и обществени организации в световен мащаб, увеличавайки нашия положителен ефект по света.

2018

Горди сме, че подкрепяме The Earth Law Center и Community Environmental Legal Defense Fund защото вярваме, че създаването или промяната в политиката стимулира действията, които подобряват живота на много.

Стандартът за електронна поща DMARC е създаден, за да подобри качеството и надеждността на най-голямата среда за бизнес комуникация. Но тази свободна среда се нуждае от представяне и ангажимент за да може да се създаде необходимата промяна и да просъществува по-безопасна бизнес среда. Ние, в dmarcian, сме пазители на електронната среда.

По същия начин, Earth Law Center и Community Environmental Legal Defense Fund служат като глас за околната среда и общностите, които не могат да говорят сами. Те предлагат правни консултации, създават нови закони и образоват обществеността, за да защитят планетата.

Ние действаме солидарно с тях като привърженици за един по-добър свят.