Нашите инструменти се поддържат. Моля, опитайте отново по-късно.

предупреждение

грешка

Достъп / отметка на тази проверка на

детайли

Много добре! Домейнът ви е защитен от злоупотреби от измамници и нежелани съобщения

Приемниците могат надеждно да отделят и блокират измамни имейли, които имитират имейл адреса ви от автентичните ви имейли. Можем да предложим специализирана подкрепа за управление на инциденти, свързани с DMARC, редовни прегледи на данни, наблюдение на текущото съответствие и подпомагане на вграждането на DMARC в ежедневните операции.

Домейнът ви не е напълно защитен от злоупотреби от измамници и спамери

Въз основа на правилата ви за DMARC, понастоящем получателите са не може да блокира измамни имейли, които имитират домейна ви. Можем да ви помогнем да получите пълно разгръщане на DMARC!

Домейнът ви не е защитен срещу злоупотреби от измамници и нежелани съобщения!

В момента са приемници не може надеждно да отделя и блокира измамни имейли, които имитират домейна ви. Можем да помогнем да го оправим!

Как да започнем

Домейнът ви има валиден запис DMARC и правилата ви в DMARC ще предотвратяват злоупотребата с домейна ви от измамници и нежелани съобщения.

Домейнът ви има валиден запис DMARC и е зададен на p = карантина. За да се възползвате изцяло от DMARC, политиката трябва да бъде настроена на p = reject.

Домейнът ви има валиден запис DMARC, но правилото DMARC не предотвратява злоупотребата с домейна ви от измамници и нежелани съобщения.

Този поддомейн няма дефинирана изрична политика. Въпреки това родителският домейн определи тази политика и ще предотврати злоупотребата с домейна ви от измамници и нежелани съобщения.

Този поддомейн няма дефинирана изрична политика. Въпреки това родителският домейн дефинира тази политика и е зададена на p = карантина. За да се възползвате изцяло от DMARC, политиката трябва да бъде настроена на p = reject.

Този поддомейн няма дефинирана изрична политика. Родителският домейн обаче е определил това правило и не предотвратява злоупотреба с домейна ви от измамници и нежелани съобщения.

Вашият запис на DMARC не е ефективен, защото съдържа грешки. Домейнът Ви рискува да бъдат злоупотребявани от измамници и спамъри.

Домейнът ви няма запис DMARC. Домейнът Ви рискува да бъдат злоупотребявани от измамници и спамъри.

За повече информация за вашия запис DMARC препоръчваме нашите Инспектор на DMARC.

Домейнът ви има валиден запис в SPF и правилото е достатъчно строго.

Домейнът ви има валиден SPF запис, но правилото ви не е достатъчно ефективно.

Вашият SPF запис не е ефективен, защото съдържа грешки.

Вашият домейн няма SPF запис.

За повече информация за SPF записа ви препоръчваме SPF Surveyor.

Не можахме да намерим записи в DKIM, свързани с домейна ви. Ако знаете правилния селектор, който можете да сканирате за DKIM записа:

Вашият DKIM запис е валиден.

Нещо не е наред с вашия запис в DKIM.

Не можахме да намерим записи в DKIM, свързани с домейна ви.

За повече информация за записа на DKIM ви препоръчваме Инспектор на DKIM.

Въведете домейн

Проверете домейна

Въведете селектора

Проверете DKIM