Проверка на здравето на домейна

Използвайте нашите безплатни DMARC Проверка на домейни за да разберете дали един домейн е защитен от фишинг, измама или измама. Нашият проверяващ домейн проверява DMARC, SPF и DKIM записва и ви показва дали има някакви действия, които трябва да предприемете. Просто въведете домейна (напр. Example.com) в лентата по-долу.

Нашите инструменти се поддържат. Моля, опитайте отново по-късно.

предупреждение

грешка

Достъп / отметка на тази проверка на

Може би имахте предвид

?

детайли

Много добре! Домейнът ви е защитен от злоупотреби от измамници и нежелани съобщения

Получателите са в състояние надеждно да разделят и блокират измамни имейли, имитиращи вашия имейл домейн от вашите автентични имейли. Можем да предложим специална поддръжка, за да помогнем за управлението DMARC- свързани инциденти, редовни прегледи на данни, следете текущото спазване и помогнете за вграждането DMARC в ежедневните си операции.

Домейнът ви не е напълно защитен от злоупотреби от измамници и спамери

Въз основа на вашия DMARC политика, приемниците в момента са не в състояние да блокира измамни имейли, имитиращи вашия домейн. Можем да ви помогнем да ви напълним DMARC разгръщане!

Домейнът ви не е защитен срещу злоупотреби от измамници и нежелани съобщения!

В момента са приемници не може надеждно да отделя и блокира измамни имейли, които имитират домейна ви. Можем да помогнем да го оправим!

Как да започнем

Вашият домейн е валиден DMARC запис и вашия DMARC правилата ще предотвратят злоупотребата с вашия домейн от фишъри и спамери.

Вашият домейн е валиден DMARC запис и е настроен на p=quarantine, За да се възползвате напълно от DMARC, политиката трябва да бъде настроена на p=reject.

Вашият домейн е валиден DMARC запис, но на DMARC правилата не предотвратяват злоупотребата с вашия домейн от фишъри и спамери.

Този поддомейн няма дефинирана изрична политика. Въпреки това родителският домейн определи тази политика и ще предотврати злоупотребата с домейна ви от измамници и нежелани съобщения.

Този поддомейн няма дефинирана изрична политика. Въпреки това, родителският домейн дефинира тази политика и тя е зададена p=quarantine, За да се възползвате напълно от DMARC, политиката трябва да бъде настроена на p=reject.

Този поддомейн няма дефинирана изрична политика. Родителският домейн обаче е определил това правило и не предотвратява злоупотреба с домейна ви от измамници и нежелани съобщения.

Вашият DMARC записът не е ефективен, защото съдържа грешки. Вашият домейн е застрашен от злоупотреба с фишъри и спамери.

Вашият домейн няма DMARC запис. Вашият домейн е застрашен от злоупотреба с фишъри и спамери.

За повече представа за вашите DMARC запис препоръчваме нашия DMARC Инспектор.

Вашият домейн е валиден SPF запис и политиката е достатъчно строга.

Вашият домейн е валиден SPF запис, но вашата политика не е достатъчно ефективна.

Вашият SPF записът не е ефективен, защото съдържа грешки.

Вашият домейн няма SPF запис.

За повече представа за вашите SPF запис препоръчваме нашия SPF инспектор.

Не можахме да намерим DKIM запис, свързан с вашия домейн. Ако знаете правилния селектор, можете да сканирате за DKIM запис:

Вашият DKIM записът е валиден.

Има нещо нередно с вашето DKIM запис.

Не можахме да намерим DKIM запис, свързан с вашия домейн.

За повече представа за вашите DKIM запис препоръчваме нашия DKIM Инспектор.

Въведете домейн

невалиден домейн

Проверете домейна

Въведете селектора

невалиден селектор

Огледайте DKIM