С цел да изпълним мисията си да „поправим имейла“ dmarcian бързо се разширява и се стреми да предоставя услуги на световно ниво за нашите клиенти, като създава глобална мрежа от доставчици, които да помагат на нашите клиенти в процеса на внедряване на DMARC.

Интересувате ли се да станете партньор или дистрибутор? Свържете се с нас!

Австралия

INGRESSUM предоставя пълен набор от услуги за поддържане на сигурността на вашата организация, вътрешни потребители и външни клиенти, включително защита на цифровите ви марки. "Преди да започнете пътуването си, първо трябва да знаете къде се намирате!"

Също така обслужва Филипините

Белгия

DESTINY NV е предизвикател на B2B Cloud Telecom, предоставящ най-съвременните решения за сигурност по електронната поща, уеб и крайните точки в цяла Европа. С повече от 10 години на пазара на телекомуникации и сигурност, DESTINY изгради високо професионално изживяване и обслужва бизнеси, вариращи от 10 до 10.000 XNUMX потребители. Работейки от Брюксел, ние помагаме на нашите клиенти и партньори да намерят път през ИТ джунглата, като предоставяме индивидуални решения за сигурни облачни телекомуникации. По този начин ние превеждаме сложни предизвикателства в безгрижни услуги .. както трябва да бъде!

Чехия

лого на mailkit

Създадена през 2006 г. в Прага, Чехия, MAILKIT от първия ден се открои като компания, която заема сериозна позиция срещу СПАМ и други злобни видове трафик на електронна поща. В резултат на това компанията може да се похвали с репутационен рейтинг с доставчици на входящи кутии и системи за злоупотреба, която е ненадмината.

Дания

CREDOCOM A / S е частна датска компания, която съществува от повече от 10 години. В CREDOCOM ние притежаваме дълбоки компетенции в областта на мрежовите, охранителните и информационните центрове. Ние съветваме, проектираме, доставяме, инсталираме и поддържаме комплексни решения в тези области, независимо дали са за еднократна употреба или кръстосани и напълно интегрирани.

DEFENDAS A / S е специализирана компания, фокусирана единствено върху ИТ сигурността. Ние избрахме да си сътрудничим с няколко водещи производители на пазара и консултантски компании, където предлагаме съвети и предлагаме решения чрез нашите партньори. Нашата основна цел е да защитим датските и скандинавските компании срещу заплахи, свързани с кибернетичното пространство, чрез по-добре разработени решения и системи за сигурност.

OMNISEC е датска компания, която е специализирана в информацията и киберсигурността. OMNISEC предлага професионални консултации, управлявани услуги и поддръжка в рамките на информационната сигурност и GDPR. Ние предлагаме това на предварително, хибридни и облачни решения. Ние помагаме на клиентите с решения в Firewall, Antivirus, DMARC/SPF/DKIM, SIEM и други.

Франция

3DX лого

3DX се превърна в експерт по сигурността на електронната поща и по-специално наблюдението и защитата срещу атаки срещу кражба на идентичност. Екипът на 3DX с гордост работи dmarcian за подпомагане на френски компании и организации в разгръщането на тяхната отбрана DMARC Политики.

Италия

INJENIA насочва компаниите към цифрова трансформация с решения, които носят ползите от ефективността и ефикасността, възприемайки иновативен подход, характеризиращ се с гъвкавост и простота. Благодарение на опита, придобит в хода на проектите, за стотици клиенти в цяла Италия, както в публичния, така и в частния сектор във всички сектори, ние можем да предоставим съвети, стратегия за облак, внедряване, персонализиране и интеграция без да имаме равни.

Нидерландия

CONCLUSION FIT преодолява пропастта между сигурността и амбицията. Ние наблюдаваме цялата ICT value chain, от центъра за данни до крайния потребител. Ние проектираме, изграждаме, мигрираме, управляваме и обновяваме вашия ИТ пейзаж.

DIGITAL VILLAGE е иновативна и гъвкава онлайн интерактивна агенция. Жителите на ДИГИТАЛНО СЕЛО са приключили със своята работа, чак когато клиентът е доволен. Да бъдеш онлайн би трябвало да е изненадващо и невероятно изживяване за крайния потребител. Изкуството да оставим това впечатление с всяко онлайн изживяване е в ДНК на ДИГИТАЛНО СЕЛОНашето мислене е, че не само трябва да достигнем очакваните цели, а да ги надвишим.

MOTIV предоставя на организациите в публичния и частния сектор иновативни решения и услуги в областта на ICT сигурността, които да предотвратят престъпленията в кибернетичното пространство, кражбите и изтичането на данни. Нашите опитни професионалисти в областта на сигурността разбират проблемите, пред които са изправени фирмите и мястото на сигурност в ИТ средата. Те внимателно идентифицират рисковете за сигурността и комбинирайки висококачествени знания, интелигентни идеи и технологични възможности, предлагат иновативни решения, които осигуряват оптимално обезпечени бизнес процеси и приложения.

Нигерия

SMSAM SYSTEM LTD е пан-африканска разрушителна компания Cyber ​​Security Consulting, водена с интензивен патриотизъм и страст да осигури всички ИТ активи на Африка, като спира нарушенията във всички институции и организации на целия континент. Въпреки че не твърдим, че имаме възможността да предотвратяваме всички компромиси или нахлувания във вашата инфраструктура (физическа или облачна), ние отправяме смело, настойчиво и амбициозно искане да спрем нарушенията във вашата инфраструктура!

Целесъобразно е да заявим в какво вярваме - само африканците могат наистина да осигурят Африка във всичките й последствия, включително киберсигурността. Имаме идея как да постигнем това и това правим в SMSAM SYSTEMS.

Норвегия

INTILITY е индустриализирана и изцяло управлявана платформа услуга, използвана от повече от 600 компании в 2000 локации в Норвегия и останалия свят. INTILITY включва отговорност от край до край за всичко - от местната инфраструктура и устройства до непрекъснато нарастваща екосистема от интегрирани облачни услуги като Microsoft Azure, Office 365 и Amazon Web Services. Сигурната и добре функционираща платформа е предпоставка за компаниите, които искат да използват ИТ, за да увеличат собствената си производителност и конкурентоспособност. INTILITY осигурява доволни служители и действа като катализатор за компаниите, които искат да дигитализират собствения си основен бизнес.

Швеция

Мрежите EXCEDO помагат на организациите да осигуряват и защитават своите марки и имена на фирми традиционно и цифрово. В комбинация с услуги за техническа експлоатация, сигурност и мониторинг, ние даваме възможност за контрол, наличност и защита за цифровото присъствие и идентичност на компанията, както и за марки. Нашият целеви пазар е скандинавският пейзаж, но нашите технически услуги се предоставят на клиентите в световен мащаб.

PULSEN е основана 1964 когато се смяташе за новаторско, просто да бъдеш част от индустрията. Но 50 години по-късно, ние все още сме новатори. Успешно преминахме през революционни промени в индустрията - всяка една от тях. А начинът, по който го направихме, е да се фокусираме върху вас - нашите клиенти. Докато проектираме услуги, системи и продукти с вас, ние ще можем да съществуваме още 50 години и да продължим да бъдем една от най-големите компании в Швеция.

PORTS GROUP е пълноправен партньор за глобална защита и мониторинг на търговски марки и имена на домейни. С повече от 15 000 клиенти в повече от 160 страни, PORTS GROUP е пазарен лидер в Скандинавия за защита на търговски марки и имена на домейни.

RULE COMMUNICATION AB разработва интелигентни комуникационни решения на върха на технологията. Системата Правило, която се използва за цифрова комуникация чрез имейл и SMS, е разработена чрез тесен диалог с клиентите, което води до удобна за потребителя система, която оптимизира външната комуникация.

Швейцария

ZENData се занимава само с кибернетична сигурност и цифрова защита. Тя си сътрудничи със съществуващи доставчици, за да представи гледна точка на сигурността на ИТ и да предложи независими решения. ZENData събира, в една фирма, всички най-добри решения за ИТ защита, достъпни на пазара. Той идентифицира, съвместно с клиента, специфичните договорености и стъпки, необходими за изпълнение на техните изисквания, основани на техните собствени рискове и заплахи, предлагайки защита по мярка.

Съединени щати

SparkPost Партньорско лого

SPARKPOST - платформа за анализиране на електронна поща за доставка на имейли №1, дава възможност на компаниите с действителни данни в реално време за оптимизиране на производителността на електронната поща, увеличаване на ангажираността и постигане на по-високо разположение във входящата поща. Мощната платформа, управлявана от данни на SPARKPOST, която анализира и дестилира над трилион сигнали за данни по целия свят, поставя както клиентите, така и сигурността на първо място, като са съвместими с GDPR и SOC2 Type 2. Надеждно е да изпраща над 37% от B2C и B2B електронната поща в света, някои от най-големите световни податели като: Zillow, The New York Times, Adobe и Salary.com зависят от SPARKPOST за оптимизиране на тяхната имейл програма.

GREATHORN предлага платформа за сигурност от следващо поколение, създадена специално за облачни комуникационни системи. Създаден на базата на машинно обучение и автоматизация, GREATHORN предоставя най-ефективното и всеобхватно решение за сигурност на електронната поща в индустрията, което може да бъде внедрено и експлоатирано за по-малко от 5 минути. С набора си от данни, изграден от стотици милиони еднозначно анализирани заплахи, GREATHORN съчетава интелигентноста и прецизността, необходими за предотвратяване на атаки.

Основана 2014, INBOX PROS е водещ експерт в областта на електронната поща, защитата на неприкосновеността на личния живот, спазването, обучението и сертифицирането в САЩ. Ние специализираме в оценката на настройките на пощенска инфраструктура, удостоверяване по имейл, репутация на подателя, откази и оплаквания, качество на списъците и разрешения, спазване на електронната поща и съдържание на съобщенията. INBOX PROS също така предоставя ISP ремедиация, специфични за домейна и обема трафик съвети, както и актуализация на електронната поща. Също така предлагаме първия и единствен в света Email Deliverability Certification Class. INBOX PROS е горд член на M3AAWG, IAPP, EEC, AMA и други професионални организации за електронна поща.

ENCIRCA е регистриран в Бостън регистратор на домейни, регистриран в ICANN, и компания за услуги за защита на търговските марки, основана 2001. Компанията поддържа регистрация на стотици TLDs, със специалност в ограничени TLDs, като .BANK, .PHARMACY, .TRAVEL и .JOBS. както и по-голямата част от ccTLD. Компанията е изключителен доставчик на регистратори и валидиране за много TLDs, включително: .REALTOR, .MED, .HOMES, .MOTORCYCLES, .AUTOS, .BOATS и .YACHTS, както и няколко други, информация за които може да бъде предоставена при non-disclosure.

Като водещ доставчик на облачни решения, ONIX създава целеви решения с инфраструктура, сътрудничество, устройства, търсене и геопространствени технологии. Ние подкрепяме нашето стратегическо планиране и внедряване с несравними текущи услуги, обучение и подкрепа.