SPF инспектор

SPF Проверка на записите

Най- SPF Геодезистът е SPF диагностичен инструмент, който представя графичен изглед на SPF записи. Графичният изглед позволява на хората бързо да идентифицират кои сървъри са оторизирани да изпращат от името на домейн. (Обърнете внимание, че този диагностичен инструмент се фокусира върху удостоверява на ниво домейн и до голяма степен игнорира частите на SPF, които се отнасят до локални части на имейл адресите.)

Изпълнете ан SPF проверка / SPF Търсене с нашето SPF Геодезист и разберете повече за нашите SPF Запишете Flattener.

Нашите инструменти се поддържат. Моля, опитайте отново по-късно.

предупреждение

грешка

Достъп / отметка на тази проверка на

Може би имахте предвид

?

DNS заявки за разрешаване на механизма / модификатора

Кликнете върху възли за разширяване.

Разгъване на всички

Свиване на всички

механизми

модификатори

Netblock

Случаи

домейн

Рекорд

DNS-механизми за запитване / модификатори за разрешаване на записа

Този запис се счита за счупен и може да бъде фиксиран чрез намаляване на броя на механизмите / модификаторите за DNS-заявки. За да научите как да се справите с проблема с „Прекалено много DNS“, вижте

Този запис използва значителен брой DNS-механизми / модификатори. Трябва да се обърне внимание, за да се определи дали този брой трябва да бъде намален.

Този запис използва малък брой DNS механизми / модификатори. Не се изисква фиксиране. Ако този запис е предназначен да бъде включен в други записи, помислете за намаляване на броя на механизмите / модификаторите за DNS-заявки (ако е възможно), за да се поддържа ниска общата консумация на ресурси.

Този запис не използва DNS механизми / модификатори. Няма да се постигне подобрение на ефективността по отношение на намаляването на броя на DNS запитванията.

Научете повече за SPF механизми / модификатори.

netblocks са разрешени

отделни IPv4 адреси

Оторизираните мрежови блокове произвеждат SPF "преминаване" резултати (за разлика от "неутрален", "неуспешен" или "мек файл").

Дублиране на оторизация за netblock

Следните мрежови блокове са разрешени повече от веднъж. Дубликатите обикновено показват неефективни записи или излишни механизми за включване и трябва да бъдат премахнати.

Записване на плочите

Най- dmarcian SPF Record Flattener пренаписва този запис, като премахва дублиращите се netblocks, свива всички припокриващи се netblocks и използва 0 DNS-запитващи механизми / модификатори. всеки SPF записът се съхранява на по-малко от 512 байта, за да се побере в един UDP пакет (при условие, че други TXT записи не споделят DNS етикета).
Този подход се разглежда експериментален и не трябва да се използва без внимателно наблюдение. Като изравнявате запис, няма да получавате промени, които идват от „включва“, освен ако не ги проследите сами и не актуализирате ръчно записа. Ако нямате пълно разбиране какво означава това, не го използвайте.

ЗАБЕЛЕЖКА: този подход не отчита административните или домейни граници и има за цел да покаже, че „опростена“ SPF записи са възможни. Наличието на необичайни квалификатори, макроси и креативна семантика вероятно ще даде по-малко от оптималните резултати.

Честито! Вашият SPF записът е валиден.

Има нещо нередно с вашето SPF запис.

Не SPF Запис за този домейн.

Въведете домейн

Проучвателна област

Прочетете повече за това как да създадете и добавите SPF рекорд тук.

Потопете се по-дълбоко в SPF синтаксична таблица тук.