В паметта: Уесли Ритвелд

With great sadness, we must share news of the unexpected death of Wesley Rietveld.

Дмаркийският отбор е загубил звезден играч, отдаден и експертен служител, и преди всичко добър приятел. Уесли беше амбициозен, колоритен човек, който се опитваше да прави всеки ден възможно най-забавен и приятен. Той винаги е живял в момента и ние искахме да изпитаме много по-красиви моменти с него.

Шокирани и тъжни, но подкрепени от неизличимите спомени от неговия хумор, решителност и ангажираност, трябва да приемем, че трябва да свикнем с неговото отсъствие твърде рано.

Нашите мисли и съчувствие излизат на годеницата на Уесли, неговата дъщеря и близки роднини. Пожелаваме им сила в този труден период.

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het onverwachte overlijden van Wesley Rietveld.

Неговият екип е най-добрият, който може да бъде използван, за да се превърне във ваканционен медальон, който може да се превърне в приятел. Асоциираният производител на гангстерски услуги е в състояние да извърши своята дейност. Уесли прецени, че е в момента, в който сме се срещнали, за да се върнем.

Върнете се в леглото, за да влезете в джоба си, за да се възползвате от хумор, за да се възползвате от него, за да се уверите, че сме по-скромни.

Вземете в джоба си медальон, който ви дава възможност да се възползвате от всичко, което ви харесва. Wij wensen кокошка veel sterkte toe в deze moeilijke periode.

06-04-1979 ✝ 22-02-2019