В памет на: Wesley Rietveld

With great sadness, we must share news of the unexpected death of Wesley Rietveld.

Най- dmarcian екипът загуби звезден играч, всеотдаен и експертен служител и най-вече добър приятел. Уесли беше амбициозен, колоритен човек, който се опитваше да направи всеки ден възможно най-забавен и приятен. Той винаги живееше в мига и искахме да изживеем още много красиви моменти с него.

Шокирани и тъжни, но подкрепени от неизличимите спомени от неговия хумор, решителност и ангажираност, трябва да приемем, че трябва да свикнем с неговото отсъствие твърде рано.

Нашите мисли и съчувствие излизат на годеницата на Уесли, неговата дъщеря и близки роднини. Пожелаваме им сила в този труден период.

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het onverwachte overlijden van Wesley Rietveld.

В dmarcian-team verliest een sterspeler, een toegewijd en vakkundig medewerker, maar vooral een goede vriend. Een ambitieuze gangmaker die van iedere dag een feestje probeerde te maken. Wesley leefde altijd in het moment bg, когато бяхме срещнали hem nog zoveel meer mooie momenten willen beleven.

Върнете се в леглото, за да влезете в джоба си, за да се възползвате от хумор, за да се възползвате от него, за да се уверите, че сме по-скромни.

Вземете в джоба си медальон, който ви дава възможност да се възползвате от всичко, което ви харесва. Wij wensen кокошка veel sterkte toe в deze moeilijke periode.

06-04-1979 ✝ 22-02-2019