Истина или лъжа?

Преди DMARC, установяването дали имейл е реален или не било трудна работа. Хората и организациите се опитват да филтрират спам, злонамерен софтуер и фишинг, но когато филтрите не могат да разберат "истински или фалшив", те позволяват на крайните потребители сами да се опитат да разберат.

Поради това, имейлът участва в повече от 90% от всички мрежови атаки, чрез такива експлойти като spear phishing.

DMARC решава проблема

Съавтор на един от dmarcian на основателите, DMARC е безплатна и отворена техническа спецификация, която описва как да се направи лесно да се идентифицира електронната поща. Изпращачите на имейли получават точни указания как да конфигурират имейлите си. Приемниците за електронна поща използват DMARC, за да потвърдят, че имейлът идва от домейна на интернет, за който се твърди, че идва.

Хората, които оперират със собствения си домейн за електронна поща (всичко вдясно от знака "@" в имейл адрес), внедряват DMARC. Винаги изпращайки имейл, съвместим с DMARC, операторът на домейна в интернет може да каже на света, че "всичко, което изпращам, е лесно да се идентифицира чрез DMARC - не се колебайте да изпуснете фалшив имейл, който се преструва, че съм аз".

Имейлът струва

Ние виждаме електронната поща като крайъгълен камък на Интернет и ключов фактор в онлайн идентичността. Той не само свързва заедно работници, партньори и клиенти, той е част от вашата марка и представлява вашата организация пред външния свят.

Смятаме, че имейлът заслужава да бъде решен Нашата дългосрочна мисия: да направим по-добре електронната поща чрез широкото приемане на DMARC.

Ползите от защитата на домейни с DMARC

Ако използвате имейл, ще се възползвате от включването на DMARC.

Когато са налице силни контроли за сигурност срещу измамни имейли, доставката е опростена, надеждността на марката се увеличава и видимостта се предоставя на собствениците на домейни за това как се използват техните домейни по интернет.

Сигурност

Забранете неупълномощено използване на домейна си за електронна поща, за да защитите хората от спам, измами и фишинг.

Видимост

Увеличете видимостта на кой и какво в интернет изпраща имейли с вашия имейл домейн.

Доставка

Използвайте същите съвременни ВиК инсталации, които мега компаниите използват, за да доставят имейл.

Идентичност

Направете имейла си лесно разпознаваем сред огромното и нарастващо количество DMARC - способни приемници.